Aktuellt

Här finner ni information som är aktuellt om sidan. Det kan vara nya funktioner som blivit installerade eller saker som är på gång.

21/10

OBS! Endast nyheter måndag till fredag 09,00 – 21,00

4/9

Information om vad som gäller om kommentering på vår sida finns här.

14/8

Vi har börjat gå igenom äldre artiklar för att hitta personer som vi tidigare namngett som åtalade. Sedan försöker vi kolla upp vad som hänt och rättar till artiklarna. Vi har nu skapat en kategori för åtalade så att det blir lättare att följa upp i framtiden.

7/8

Vi har nu lagt till några nya kategorier i registret. Det kommer att ta lite tid att få alla artiklar till rätt kategori. Det går bra att söka kategori eller valfritt ord i sökrutan så länge.

18/4 Påsklov

Då vi bakom hemsidan har barn och det nu är påsklov kommer vi att prioritera mer tid för barnen. Det innebär att nyheterna inte kommer att uppdateras lika flitigt under vecka 16.

10/3

Vi har och haft kraftiga störningar på hemsidan under veckan. Vad det beror på vet vi inte idag, men webbhotellet jobbar på det. Så håll ut.

2/3

När ni ser en * efter rubriken innebär det en repris eller uppdatering av nyheten.

23/1

Nu fungerar nyheterna, men det är mycket ny teknik vi behöver lära oss innan sidan fungerar precis som vi vill. Inkom gärna med önskemål eller åsikter om nya hemsidans layout och funktioner.

20/1

Vi bygger nu upp hemsidan i WordPress. Det kommer att bli lättare att läsa och hitta artiklar. Det kommer i efterhand även tillkomma mer tekniska funktioner. Vi räknar med att bli klara efter helgen

Nu finns även ett diskussionsforum där man kan kommentera dom olika nyheterna. Glöm inte bort att hålla god ton.